Ortahisar Belediyesi’nden duyarlılık hareketi! Ayşenur için yol asfaltlandı

Ortahisar Belediyesi, Akoluk Mahallesi’nde ikamet eden ve kelebek hastası olduğu için toza maruz kalmaması gereken Ayşenur Aşkım Seymen için, 120 metrelik beton yolu asfalt ile kapladı.

Ortahisar Belediyesi, Akoluk Mahallesi'nde yaşayan ve kelebek hastalığı nedeniyle toza maruz kalmaması gereken Ayşenur Aşkım Seymen için önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Belediye, 120 metrelik beton yolu asfalt ile kaplayarak Ayşenur'un sağlığını tehdit eden tozlanmanın önüne geçti.

TOZLANMANIN ÖNÜNE GEÇTİ

Ortahisar ilçesine bağlı Akoluk Mahallesi'nde yaşayan 20 yaşındaki Ayşenur Aşkım Seymen, evlerinin önünden geçen beton yoldan kalkan tozlar nedeniyle sağlık sorunları yaşıyordu. Ayşenur’un babası Adem Seymen, Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne başvurarak beton yolun asfaltla kaplanmasını talep etti. Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 120 metre uzunluğunda ve 4 metre genişliğindeki beton yolu asfaltla kaplayarak, tozlanmanın önüne geçti.

as1.webp

GEREKENİ YAPTIK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fatma Hamzaçebioğlu, “Adem Seymen, mahallesindeki yolun asfaltlanması için bir dilekçe ile bize başvurdu. Kızının kelebek hastası olduğunu ve beton yoldan kalkan tozun hastalığını tetiklediğini raporlarıyla birlikte iletti. Biz de konuyu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Kaya’ya ilettik. Başkanımız bu konuda hassasiyet göstererek talimat verdi. Akoluk Aydınlı mevkiindeki 120 metrelik yolda beton üzerine asfalt dökme işimizi öncelikli programımıza aldık. Çalışmamızı kısa sürede tamamlayarak Ayşenur’un daha konforlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlayacağız” dedi.

KIZIM RATAHSIZ OLUYORDU

Ayşenur Seymen’in babası Adem Seymen, yolun asfaltlanması için uzun süredir girişimlerde bulunduklarını belirterek, “Kızım kelebek hastası. Uzun zamandır yolun asfaltlanması için müracaat etmemize rağmen yolumuz yapılmamıştı. Mevcut yol betondu ve aşırı tozlanma nedeniyle kızım rahatsız oluyordu. Bugün müracaatlarımız sonuçlandı. İlgilenen herkese, özellikle Belediye Başkanımız Ahmet Kaya ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Sıkıntımız giderildi” dedi.

as3.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler