Ortahisar Belediyesi'ne havuz şoku! Sözleşme iptal edildi!

2020 yılında Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Yüzme havuzunun tahsisi iptal edildi.

Ortahisar Belediyesi'ne havuz şoku! Sözleşme iptal edildi!

2020 yılında Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Yüzme havuzunun tahsisi iptal edildi.
Gençlik ve Spor bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğü tarafından, Ahmet metin genç Başkanlığındaki Ortahisar Belediyesine 1’er yıl ara ile kiralanan Mehmet Akif Ersoy yüzme havuzu ile alakalı yeni gelişmeler yaşanıyor.
Her yıl kiralama sözleşmesi yenilenen tesisler için Ahmet kaya Başkanlığı’ndaki Ortahisar Belediyesi’nin yapmış olduğu yeniden kiralama başvurusunun reddedildiği öğrenildi.
Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Cüneyt Zorlu, tesissin yeniden kendilerine kiralanmadığını ve geçtiğimiz günlerde büyükşehir personelinin devralmak için tesise geldiğini söyledi.
Zorlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR

Cüneyt Zorlu, şu açıklamalarda bulundu: “Trabzon İl ve Spor Müdürlüğü’nden bize tahsis edilmiş daha doğrusu bizden önceki dönemde tahsis edilmiş olan Mehmet Akif Ersoy yüzme havuzu açık tenis kotları ve çok amaçlı spor salonları var. Yalnız burada şöyle bir şart var her yıl sözleşmenin yenilenmesi yapılan protokolde mevcut. 2020’de kendileri bunu aldılar 2021’e sözleşmeyi yenilemediler. 2023’te yenilemediler. 2024’de tekrar bu sözleşmeyi yaptılar ve bu yıl bu sözleşmeyi yapmak için talepte bulunduk.

Gelen cevap Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün bize yazdığı yazı da tahsis talebinizin uygun görülmediği yönünde. Önümüze engel çıkarmadıklarını söylüyorlar ne yapıtlarda biz onlara engel olduk dediler işte size Trabzon İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün havuzu, tenis kortlarını bu yılda kullanma hakkını elimizden aldıkları belge. Herkes kendine yakışanı yapar.

Kendinize ne yakışıyorsa onu yapın. Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bize verilen havuzu elimizden almak için yaptıklarını ve aynı saatte oraya Trabzon Büyükşehir Belediyesi elemanlarını gönderdiğinizi buradan halkımıza tekrardan belirtiyorum.

Bunları halkımıza duyuracağız. Yani daha bize gelen yazının mührü kurumadan büyükşehrin elemanları size yazı geldi biz burayı teslim alacağız diye çalışmaya başladılar bunu da buradan halkımıza belirtiyorum. Ne yaparsanız bilgiyi halka şeffaf şekilde vereceğiz istediğiniz kadar üzerimize gelmeye devam edin. Size yakışan bu değildir diye düşünüyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler