Pierre Cardin’den Trabzon’da görkemli açılış!

Trabzon'a Pierre Cardin Bebek&Çocuk&Genç Odası’nın yeni şubesi açıldı. Akçaabat, Söğütlü’de hizmete giren mağazanın açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Pierre Cardin’den Trabzon’da görkemli açılış!

Trabzon’da Pierre Cardin Bebek&Çocuk&Genç Odası’nın açılışı yapıldı.

Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde yapılan açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen mağazanın açılışına özel yüzde 50 indirim uygulanırken indirimlerin 1 ay süreceği belirtildi.

pi.webp

TRABZON HALKI İLE BULUŞMAYI ÇOK BEKLEDİK
Mağazanın ortaklarından Galip Genç, Haber61 mikrofonlarına yaptığı açıklamada Trabzon’a çok yakışacaklarını belirterek, “Mağazamız 600 metrekare üzerine kurulu Pierre Cardin Bebek Çocuk Genç odasına ait tüm ürünleri teşhir edebileceğiniz büyüklükte. Trabzon'a yakışır ve laik olduğu düşündüğümüz bir mağaza” ifadelerini kullandı.

Trabzon’a gelmek için uzun süre uğraştıklarını açıklayan Genç, “Bu markanın Trabzon'da olmasını çok istiyorduk. Burada da yok. Trabzon'a getirmek içinde uzun süredir de uğraşıyorduk. Uğraşlarımız sonucunda bu markayı Trabzon'a getirmeyi başardık. Trabzon halkınında bu mağaza ile tanışmasını çok istiyorduk. Kalite ve bol çeşitli ürünlerimiz var. Makul fiyatlarla ürünlerimizi Trabzon halkıyla buluşturmak istiyoruz” dedi.

Ekonomik, markalı ve kaliteli ürünleri vaat ettiklerini belirten Genç konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Trabzon halkına ekonomik, markalı, kaliteli ürünler ve iyi bir hizmet vaat ediyoruz. Daha önceki şirket mağazalarımızda da bu konularda iyiydik. Burada da bunu devam ettireceğiz. Tüm müşterimizi mağazamıza bekliyoruz. Geniş ürün gamımızla ve kalite ürünlerimizle tanışmalarını bekliyoruz.”

pi3.webp

ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR
Açılışta konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, “Ay sonuna kadar çok iyi fiyatlardan indirimler mevcut. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Hakan ve Galip kardeşimize helalinden bol kazançlar diliyorum. Güzel günleri ve bol satışları olsun. Her açılan mağaza, Trabzon'umuza Akçaabat’ımıza değer katmaktadır” ifadelerini kullandı.

pi2.webp

MAHALLEMİZE DEĞER KATACAK
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’de açılışta bir konuşma yaparak, “Söğütlü Mahallemize değer katacağından emin olduğumuz bir işletme. Bu tip showroomların açılması bizim için çok değerli. Hem insanların ulaşımı açısından da önemli. İhtiyaçlarını hızlı bir şekilde buradan karşılıyorlar. Ayrıca hitap ettiği bölge itibariyle, hem doğudan hem batıdan misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir alan oluşturmuş arkadaşlarımız. Yatırımlarını burada değerlendirmek için önemli bir vazife edindiler. Onlara teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

pi1.webp

pi4.webp

pi5.webp

pi6.webp

pi7.webp

pi8-001.webp

pi9-001.webp

pi10-001.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler