Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ziyaret

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ziyaret

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bugün Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü'nü ziyaret etti. Ziyareti sırasında çocuk hastalarla ve hastane personeli ile bir araya gelen Bakan Memişoğlu, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak onların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Memişoğlu, ziyaretinde sağlık personeliyle de görüşerek, gösterdikleri özveri ve emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Sağlık çalışanlarına destek mesajları veren Bakan Memişoğlu, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

tasarim3-003.jpg

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, Bakan Memişoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, hastanede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, ziyaretin sonunda Bakan Memişoğlu'na anlamlı bir Trabzonspor forması hediye edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler