Selahattin Çebi'den sert Ortahisar çıkışı! "38 aileyi yok saydılar!"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, CHP'ye geçen Ortahisar Belediyesi için "Halktan kopuktur, mağdurun karşısındadır" dedi.

Selahattin Çebi'den sert Ortahisar çıkışı! "38 aileyi yok saydılar!"

31 Mart seçimlerinin ardından yaptığı paylaşımlar ile gündemden düşmeyen AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, "CHP’li Ortahisar Belediyesi tam 38 aileyi yok saymıştır" ifadelerini kullanarak sosyal medya sayfası üzerinden paylaşım yaptı.

Başkan Çebi paylaşımında, "Çağlayan Mahallesinde kirada oturan dar gelirli aileler için ayrılan arsa CHP’li Ortahisar Belediyesi tarafından satıldı. Oysa satışı yapılan alan, Belediye Başkanımız Sn.Ahmet Metin Genç döneminde ilk defa sosyo analiz raporu ile örnek olarak kentsel dönüşümde rezerv alanı olarak ayrılmıştı.

Bugün gelinen noktada CHP’li Ortahisar Belediyesi tam 38 aileyi yok saymıştır. Kentsel dönüşümde samimi olmadıklarını bir kez daha göstermişlerdir. CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı her zaman olduğu gibi halktan kopuktur, mağdurun karşısındadır." ifadelerini kullandı.

sss.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler