Şenol Güneş'ten tarihi galibiyet! Trabzonspor kadro istikrarını buluyor

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde iskelet kadrosunu şekillendiriyor. 1000. maçında Başakşehir'i mağlup eden tecrübeli hoca, Göztepe deplasmanı öncesi rüzgarı arkasına aldı.

Şenol Güneş'ten tarihi galibiyet! Trabzonspor kadro istikrarını buluyor

Bireysel performans eksiklikleri ve sakatlıklar nedeniyle kadro istikrarı konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde artık 11'ini belirlemeye başlıyor.

Sezonun ilk 5 maçında beraberliklerle yetinen Trabzonspor, son haftalarda iç sahada aldığı galibiyetlerle moral buldu.

Şenol Güneş'ten Tarihi Maç: 1000. Karşılaşma

Trabzonspor'un Başakşehir karşısındaki 1-0'lık galibiyeti, teknik direktör Şenol Güneş için özel bir anlam taşıyordu. Güneş, teknik direktörlük kariyerindeki 1000. maçına çıkarak tarihe geçti.

Maç sonu açıklamalarında, her gün yeni bir şey öğrendiğini ve hâlâ ilk günkü heyecanı yaşadığını belirten Güneş, gelecekteki planlarına odaklanacağını ifade etti.

Trabzonspor'un Sıradaki Rakibi: Göztepe

Başakşehir galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, zorlu Göztepe deplasmanına hazırlanıyor. Cumartesi günü oynanacak olan bu karşılaşma, Fenerbahçe derbisi öncesinde Bordo-Mavililer için büyük önem taşıyor.

Göztepe karşısında kazanarak, ev sahibi ekibe bu sezon ilk mağlubiyetini tattırmayı hedefleyen Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor

Şenol Güneş'in İdeal 11'i Şekilleniyor

Milli ara sonrası Trabzonspor'un toparlanması ve Başakşehir galibiyetiyle iskelet kadronun netleşmeye başlaması, taraftarları umutlandırdı. Şenol Güneş, sağ bekte Pedro Malheiro'yu, sol bekte Eren Elmalı'yı tercih etmeye devam edecek.

Savunmanın göbeğinde Denswil ve Mendy görev alacak. Orta sahada Lundstram ve Ozan Tufan'ın performansından memnun olan Güneş, sağ kanatta Visca'ya, forvette ise Banza'ya güveniyor. Kalede ise Uğurcan Çakır, yüzde 85'lik kurtarış oranıyla Süper Lig'in en formda kalecisi konumunda.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler