Sezgin Mumcu'dan Bahçeli'nin Öcalan çıkışına flaş yorum: "İroni yapmış olabilir"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Haber61 TV ekranlarında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Haber61'de Ahmet Çağlar Yıldırım'ın sunduğu "Bakış" programına konuk oldu.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıyla ilgili açıklama yapan Mumcu, "Bizim iç cephe tahkimatı yapmamız gerek. Devlet Bahçeli Bey'in yaptığı açıklamayı da, iç cephe tahkimatını güçlendirecek bir açıklama olarak görüyorum. Türkiye'de bir devlet aklının işlediğini, Devlet Bahçeli'nin de siyasi risk alarak böyle bir atılım yapmasını buna bağlıyorum.

DAHA ÖNCE SABOTE EDİLDİ

Ülkenin geleceği açısından iç cepheyi tahkim etmemiz lazım. Daha önce bu süreç FETÖ ve PKK tarafından sabote edildi. Bir adım atılmalıydı, bu adımı da Sayın Bahçeli attı. Vesayet güçlerini ve PKK'yı ortadan kaldırmaya yönelik bir açıklama bu.

İRONİ YAPMIŞ OLABİLİR

Tasfiye süreci, Kandil ve küresel güçleri rahatsız etti. Saldırı ile bir mesaj verildi, terör saldırısıyla süreç sabote edilmeye çalışıldı. Meclis'te kürsüde bir açıklama olacağını sanmıyorum. İroni de yapılmış olabilir orada. Bizim 40 binden fazla şehidimiz var, acılı insanlarımız var. Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. İroni olacağını düşünüyorum. Ana tema terörü tamamen tasfiye etmek." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler