Suat Hekimoğlu’ndan mevcut yönetime gönderme: "Bir tane çivi çakmadılar"

Trabzonlu iş insanı Suat Hekimoğlu, Türkiye Boks Federasyonu başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Suat Hekimoğlu’ndan mevcut yönetime gönderme: "Bir tane çivi çakmadılar"

25 Ekim 2024’te yapılacak olan Türkiye Boks Federasyonu başkanlık seçimi için Trabzonlu iş insanı ve spor dünyasının sevilen ismi Suat Hekimoğlu adaylığını açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısında "Türk boksu başını sokabilecek tesislere sahip olacak mı?" sorusuna cevap veren Hekimoğlu, "Türkiye Kadı Dağı'nda Kastamonu'da bir tane tesisimiz var ama bir tane özel salonlar hariç boks salonumuz yok. Bundan önceki genel kurullarda mevcut yönetim tarafından sürekli bir şeyler söyleniyordu.

Diyorlardı ki; Ankara Eryaman'da bir projemiz var. Bunu yürürlüğe alacağız. Her kongrede bunu duyuyorum. Maalesef bir tane çivi bile çakılmadı. Biz daha aday olmayı düşündüğümüzde bile bakanlığımızla bunun görüşmelerine başladık. Burayı aktif hala getirmek istiyoruz. Devletimiz ve kendimiz katkılarıyla mevcut yönetimin yapamadığı projeyi biz inşallah yürürlüğe alacağız.

BİR TESİSTE BAYBURT'A

Boks sporunda bazen deniz seviyesi, bazen de rakımın yüksek olduğu yerde çalışmak gerekiyor. Bayburt'ta yüksek rakım tesis yapmak istiyoruz. Vali beyde bize yer vermek istiyoruz. Daha Federasyon Başkanı olamadık ama bu proje için çalışmalara başladık.

İNANILMAZ OLACAK

Devletimiz sağolsun Kastamonu'daki kamp eğitim tesisimizi yeniledi, tamamlanması için yaklaşık 1 ayı var. Eryaman'daki tesiste inanılmaz olacak. Türk boksuna inşallah o tesisi kazandıracağız." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler