Sürmene İlçe Belediye Başkanı Azizoğlu: "Sürmene'miz güzelleşecek"

Trabzon’un Sürmene ilçe belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu esnaf ziyaretinde bulundu.

Sürmene İlçe Belediye Başkanı Azizoğlu: "Sürmene'miz güzelleşecek"

Trabzon’un Sürmene ilçe belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene’yi hiç bırakmıyor. ‘Sevdamız Sürmene’ diyen Azizoğlu, sahada, pazarda, esnafın yanında, çay ocağında, berberde vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor.

SAHİL HAZIR
Trabzon’un bakir sahillerinden birine sahip Sürmene’de sahildeki tüm çalışmaları yerinde inceleyen Azizoğlu, sahillerin yaza hazır olduğunu ifade etti. Sahil düzenleme çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü kaydeden Azizoğlu, “Sürmene sahilimiz yaza hazır. Vatandaşlarımız temiz denizde yüzebilecek. Karadeniz sahilinde çayını kahvesini içebilecek. Sürmene cıvıl cıvıl olacak” dedi.

HIZ KESMİYORUZ
Azizoğlu, “Daha temiz bir Sürmene için yoğun mesai harcayan personelimize teşekkür ediyorum. İlçemizi birlikte güzelleştireceğiz. Başarı ekip işidir. Tüm birimlerimizle birlikte daha güzel bir Sürmene ve halkımızın mutluluğu için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalarımız şehrimizin birçok noktasında eş zamanlı ve sorunsuz devam ediyor” diye konuştu.

Sürmene İlçe Belediye Başkanı Azizoğlu: "Sürmene'miz güzelleşecek"ÇABAMIZ SÜRMENE İÇİN
Sürmene’de çarşı içini de gezen Başkan Azizoğlu, “İlçemizdeki çalışmaları bizzat takip ediyor ve denetliyoruz. Vatandaşlarımıza daha temiz ve düzenli bir çevre sunmak için çabalarımız devam edecek. Yol bakımından park ilaçlamasına, temizlikten spor tesislerinin kontrolüne kadar geniş bir yelpazede hizmetlerimizi sürdürmekteyiz” ifadesine yer verdi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
Azizoğlu, ilçenin kırsal mahallerine de çok önemsediklerini dile getirerek, şöyle devam etti: “Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda program dahilinde ekiplerimiz ile her zaman sahadayız. Arazi ve yayla yollarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Sürekli vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir yaşam imkanına sahip olmalarını sağlamaktır. Büyük bir özveri ile yeniden Sürmene için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.”

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Azizoğlu, Sürmene halkının mutluluğunu ön planda tuttuklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler