Toyota Plaza Ayyıldız Yüksek Satış Performansıyla Ödülün Sahibi Oldu

Toyota Plaza Ayyıldız ise, yüksek satış performansıyla 2023 yılına damga vuran bayilerden oldu.

Toyota Plaza Ayyıldız Yüksek Satış Performansıyla Ödülün Sahibi Oldu

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. bayi toplantısında, 2023 yılı boyunca öne çıkan Toyota Yetkili Satıcı ve Servisleri’ni ödüllendirdi.

Toyota Plaza Ayyıldız ise, yüksek satış performansıyla 2023 yılına damga vuran bayilerden oldu. Cumhuriyet’in Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün doğup büyüdüğü Selanik’te tüm bayilerin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde, Toyota Plaza Ayyıldız’a Satış Performansı Birincilik Ödülü verildi.

Türkiye’de en iyi birinci satış performansına imza atan Toyota Plaza Ayyıldız’ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yıldız’a ve Genel Müdürü Mustafa Yıldız’a ödülü, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Bayi Yönetimi Direktör’ü Caner Yüksel tarafından takdim edildi. Bu anlamlı ödülü tüm bayi çalışanları adına alan Adnan Yıldız- Mustafa Yıldız bayi toplantısında hatıra fotoğrafı çektirerek teşekkürlerini sundu.

toyotaayyildiz2.jpeg

Ayrıca Şehirdeki En İyi Öncü Bayi Ayyıldız ödülünü alarak müşteri memnuniyetine her zaman önem verdiklerini gösterdiler.

Müşteri memnuniyetini her zaman odak noktasına alarak hizmet veren Toyota Plaza Ayyıldız, Trabzon’da hem satış hem de satış sonrası hizmetleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Toyota Plaza Ayyıldız’ın gösterdiği başarı, Toyota Türkiye tarafından sunulan Satış Performansı Ödülü ve Şehirdeki En İyi Öncü Bayi Ödülü ile taçlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler