Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının ilk gününde Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Cüneyt Zorlu, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi konusunu gündeme getirdi.
Zorlu, “Buranın onarımı yapılması lazım. Bizlerde tahsis üzerimize olduğu için yapmak niyetindeyiz. Sayın Valimiz tarafından sıkıntı bildirildi. Önce yemekhane, sonra kütüphane olarak elimizden alınmak isteniyor. Ortahisar Belediyesinde kalarak, tiyatro severlerin hizmetinde kalmasını istiyoruz. Bunu talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bizim Ortahisar dönemimizde orayı tiyatro olarak kullanımlarını yapmıştık. Başkanımız ile konuşalım. Benim de yapacağım bir şey varsa, bende görüşürüm, çünkü orası önemli bir merkezimiz” şeklinde cevap verdi.
Kaynak:
Tiyatro olsun
Yanıtla (0) (0)Tiyatro olarak kalmalı
Yanıtla (1) (0)