Trabzon Büyükşehir Meclisi’nden o projelere 224 milyon TL’lik yatırım onayı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ocak ayı Toplantılarının 3. oturumunda TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün 5 çalışması için 224 milyon TL kredi kullanması kararlaştırıldı.
Trabzon Büyükşehir Meclisi’nden o projelere 224 milyon TL’lik yatırım onayı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantıları devam ediyor. 

Meclisin Ocak ayı 3. toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis gündeminde TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün kredi kullanımları üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. 

Maçka İlçesi Atıksu Şebeke ve Kollektör İnşaatı İşi için 90 milyon TL, Andol-Üçpınar grup içme suyu Arıtma tesisi depo ve isale hattı yapım işi için 65 milyon TL, Akçaabat Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Projesi İşi için 4 milyon TL, Köprübaşı Paket Atıksu Arıtma tesisi İnşaatı İşi için 25 milyon ve Muhtelif Çaplardaki İçme Suyu ve Kanalizasyon Boru ve Ek Parçalarının alımı için 40 milyon TL'lik kredi kullanımı görüşüldü.

Yapılan oylama sonucunda TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün 5 çalışması için toplam 224 milyon TL kredi kullanılması kabul edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir