Trabzon Forum AVM’de yönetim krizi sürüyor! Bir istifa daha

Trabzon Forum AVM’nin satışının ardından yaşanan genel müdür istifaları dikkat çekiyor.

Trabzon Forum AVM’de yönetim krizi sürüyor! Bir istifa daha

Trabzon Forum AVM'de son dönemlerde yaşanan yönetim değişiklikleri ve mobbing iddiaları dikkat çekiyor.

2022 yılında Kayserili Avrupakent Gayrimenkul tarafından satın alınan AVM'de, genel müdürler sık sık istifa ediyor.

2023 yılı sonlarında göreve başlayan Genel Müdür Barış Şakar'ın da kısa süre önce istifa ettiği öğrenildi. Şakar'ın istifasının ardında, Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme AŞ CEO'su Muhsin Erkoç'un baskı ve mobbing uyguladığı iddia edildi. Ayrıca, AVM'nin kiracılarının da CEO Erkoç'tan memnun olmadığı öne sürülüyor.

2022'de el değiştiren Trabzon Forum AVM'de, yönetim sorunları ve sık sık yaşanan müdür değişiklikleri dikkat çekiyor. Devir sonrası ilk olarak mevcut Genel Müdür Böke Başaran ile yollarını ayıran AVM, ardından göreve getirilen Caner Şabaner ile de yollarını ayırdı.

Yönetim sorunlarıyla çalkantılı bir süreç geçiren Trabzon Forum AVM'de, en son göreve gelen Barış Şakar'ın da görevinden istifa etmesi, AVM'deki krizi bir kez daha gündeme taşıdı. İddialara göre, Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme AŞ Genel Müdürü Muhsin Erkoç ile Trabzon yönetimi arasında yaşanan sorunlar, Şakar'ın istifasında etkili oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler