Trabzon futbolunda Avni Aker gelişmesi! Yeniden...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca'dan Avni Aker açıklaması geldi.

Trabzon futbolunda Avni Aker gelişmesi! Yeniden...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca, Avni Aker Millet Bahçesi'ndeki "Efsanelerle Yeniden" etkinliğinden açıklamalarda bulundu.

Avni Aker Millet Bahçesi'ndeki saha ile ilgili olarak konuşan Kanca, " 8-12 yaş gurubu için yoğunluk olmadan bazı maçları sembolik olarak burada oynatacağız" dedi.

anvi-aker-gelismesi-2.webp

Faruk Kanca'nın açıklamaları şu şekilde;

"Biliyorsunuz, burası Avni Aker. Yıllarca maçlarımız burada oynandı. Biz de burada maçları izlerdik. Buranın girişi vardı, çıkışı yoktu. Rakipler orta sahayı geçmek için bile büyük gayret sarf ederdiler. Efsanelerimizi seyrettiğimiz için çok şanslıyız."

"Başkanımız Ahmet Metin Genç seçim vaadi olarak burada bazı maçların oynatılacağının sözünü vermişti. Bu sahayı açıyoruz. Büyük amatör maçlar değil ama 8-12 yaş gurubu için yoğunluk olmadan bazı maçları sembolik olarak burada oynatacağız. Bunun da bilgisini vermiş olalım."

avni-aker2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler