Trabzon Hafif Raylı Ulaşım Sistemi için uygulama projesi başladı!

Trabzon’un trafik yükünü hafifletecek Hafif Raylı Ulaşım Sistemi için uygulama projesi resmen başladı. Başkan Ahmet Metin Genç, “Bismillah diyerek yola çıkıyoruz” dedi.
Trabzon Hafif Raylı Ulaşım Sistemi için uygulama projesi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi trafik sorununu çözmek amacıyla hayata geçireceği Hafif Raylı Ulaşım Sistemi projesinde önemli bir adım atıldı. Uygulama projesi çalışmaları başladı ve ilk incelemeler saha ziyaretleriyle gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün ve proje sorumlusu Yüksel Proje A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın ile birlikte raylı sistem güzergahında incelemelerde bulundu.

f1.jpg

İncelemelerin ardından kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi ve projenin tüm ayrıntıları masaya yatırıldı.

f2.jpg

“Bismillah Diyerek Yola Çıkıyoruz”

Seçim öncesinde söz verdikleri Hafif Raylı Ulaşım Sistemi projesinde uygulama aşamasına geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Ahmet Metin Genç, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün itibarıyla uygulama projemizin başlangıcını yapmış bulunuyoruz. Şehir içi kısmını kapsayan birinci etap için çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ‘Bismillah’ dedik.

f3.jpg

Elbette bu tür projelerin prosedürleri ve hazırlık süreçleri zaman alıyor ancak hedefimiz, bu süreçleri hızlı bir şekilde tamamlayarak seneye bu zamanlar kazma vurma aşamasına gelmektir."

Başkan Genç, ilk etap tamamlandığında şehir içi trafik yükünün ciddi ölçüde hafifleyeceğini belirterek, projeye destek veren tüm kurum ve yetkililere teşekkür ederek,

f4.jpg

"Projelerimize her zaman destek olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız şehrimizin evladı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na, milletvekillerimize, Ulaştırma ve Altyapı Genel Müdürümüz Sayın Yalçın Eyigün’e ve emeği geçen herkese Trabzon halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi.

Başkan Genç, Yüksel Proje A.Ş.’nin tecrübesine güvendiklerini ve projenin büyük bir kısmını en kısa sürede tamamlamak için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

f5.jpg

"Bu önemli projeyi hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışacağız ve bu dönemde önemli bir kısmını tamamlayacağız. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. ‘Bismillah’ diyerek bu yola çıkıyoruz.”

f6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
  • Potinci / 18 Aralık 2024 01:03

    RAYLARIN SIKLIĞI BİLE SÖYLEDİĞİNİŹ YALÂNLAR KADAR DEĞİL... ANKAPARK GİBİ TARİHE GEÇERSİNİZ,

    Yanıtla (0) (0)
  • Kaçıncı bu / 17 Aralık 2024 17:19

    Yinemi başladı? VAAY INANDIK

    Yanıtla (2) (0)
  • Salih / 17 Aralık 2024 15:35

    Tren ne oldu sen ondan haber ver bırak tirübüne oynamayı

    Yanıtla (4) (0)
  • corey / 17 Aralık 2024 13:50

    güzel proje tebrikler

    Yanıtla (1) (2)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir