Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini! Trabzon'da hava nasıl olacak?

Trabzon'da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu tahminleri açıklandı. Meteoroloji verilerine göre şehirde çeşitli hava koşulları etkili olacak. Trabzon'da hava nasıl? Trabzon'da hava durumu nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini...

Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini! Trabzon'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Trabzon'da önümüzdeki beş gün boyunca çeşitli hava koşulları etkili olacak. Peki Trabzon'da hava nasıl? Trabzon'da hava durumu nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini..

Şehirde 1 Temmuz Pazartesi günü yağmurlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıkları en düşük 22°C, en yüksek 26°C olacak. Nem oranı %72 ile %89 arasında değişirken, rüzgarın kuzeydoğudan saatte 22 km hızla esmesi bekleniyor.

2 Temmuz Salı günü de yağmurlu hava devam edecek. Sıcaklıklar en düşük 21°C, en yüksek 26°C olacak. Nem oranı %72 ile %93 arasında değişecek ve rüzgar kuzeydoğudan saatte 20 km hızla esecek.

3 Temmuz Çarşamba günü, hava biraz daha açılacak ve yer yer bulutlu olacak. Sıcaklıkların en düşük 20°C, en yüksek 27°C olması bekleniyor. Nem oranı %65 ile %90 arasında olacak ve rüzgar kuzeyden saatte 14 km hızla esecek.

4 Temmuz Perşembe günü de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar en düşük 22°C, en yüksek 30°C olacak. Nem oranı %70 ile %89 arasında değişecek ve rüzgar kuzeydoğudan saatte 11 km hızla esecek.

5 Temmuz Cuma günü ise tekrar yağmurlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların en düşük 23°C, en yüksek 28°C olması öngörülüyor. Nem oranı %59 ile %82 arasında olacak ve rüzgarın kuzeybatıdan saatte 27 km hızla esmesi bekleniyor.

Trabzon'da yaşayan vatandaşlar için özellikle yağmurlu günlerde tedbirli olmaları ve hava koşullarına uygun giyinmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler