Trabzon için hafta boyunca yağış uyarısı! Trabzon'da hava nasıl olacak? (15 Temmuz hava durumu)

Trabzon'da yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışların hakim olması bekleniyor. Peki Trabzon'da hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini... 15 Temmuz hava durumu

Trabzon için hafta boyunca yağış uyarısı! Trabzon'da hava nasıl olacak? (15 Temmuz hava durumu)

Trabzon'da bu beş günlük dönemde yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlar hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre özellikle Salı ve Cuma günleri arasında sağanak yağışların devam etmesi öngörülüyor.

Bu süreçte vatandaşlar yağışlara karşı hazırlıklı olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıldı. Peki Trabzon'da hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini... 15 Temmuz hava durumu

TRABZON'DA HAVA NASIL OLACAK?

15 Temmuz Pazartesi
Trabzon'da 15 Temmuz Pazartesi günü hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar gün boyunca 24°C ile 29°C arasında değişecek. Bu gün için yağış beklenmiyor, ancak gökyüzünde bulutlu bir hava hakim olacak.

16 Temmuz Salı
16 Temmuz Salı günü, sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar 24°C ile 28°C arasında olacak. Yağış nedeniyle gün boyunca hava kapalı ve yağmurlu geçecek, bu nedenle vatandaşların yağışa karşı tedbirli olmaları öneriliyor.

17 Temmuz Çarşamba
17 Temmuz Çarşamba günü de sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar 24°C ile 29°C arasında değişecek. Yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor, bu nedenle su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

18 Temmuz Perşembe
18 Temmuz Perşembe günü de hava sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklıklar biraz daha artarak 25°C ile 30°C arasında değişecek. Yağışlar, hava sıcaklıklarındaki artışla birlikte şiddetli olabilir.

19 Temmuz Cuma
19 Temmuz Cuma günü de sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Sıcaklıklar 24°C ile 29°C arasında olacak. Hafta boyunca devam eden yağışlı hava, cuma günü de etkisini sürdürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler