Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk: “Halkımızın huzur ve güvenliği için…”

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk’ten yeni yıl mesajı!

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk: “Halkımızın huzur ve güvenliği için…”

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, yayınladığı yeni yıl mesajında “yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Esertürk mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir yıl karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın yeni yıla güven dolu ve huzurlu bir ortamda girmelerini sağlamak için, sorumluluk bölgemiz dahilinde her türlü emniyet tedbirleri alınmıştır. Hizmet etmekten onur duyduğumuz değerli hemşehrilerimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için yeni yılda da fedakarca çalışmayı kendine şiar edinmiş teşkilat mensuplarımız 24 saat görev başında olacak. Bu vesile ile halkımızın huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken;

Kıymetli hemşehrilerimizin, emekli meslek mensuplarımızın, büyük bir özveriyle çalışan teşkilat mensuplarımız ve kıymetli ailelerinin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

trabzon-il-emniyet-muduru-murat-eserturk-halkimizin-huzur-ve-guvenligi-icin.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler