Trabzon Merkez Fen Lisesi TÜBİTAK Türkiye üçüncüsü! Büyük gurur

Trabzon’u Ankara’da gerçekleştirilen TÜBİTAK yarışmasında temsil eden Trabzon Merkez fen Lisesi Türkiye üçüncüsü oldu.

Trabzon Merkez Fen Lisesi TÜBİTAK Türkiye üçüncüsü! Büyük gurur

Trabzon Merkez Fen Lisesi öğrencileri, TÜBİTAK yarışmasında büyük bir başarı elde etti.

Önce 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Erzurum Bölge Finalleri Yarışması'nda, tarih alanında hazırladıkları ‘Bir Mobil Öğrenme Uygulaması: Trabzon Dijital Maarif Takvimi’ adlı projeleriyle birinci oldular.

Ardından bu başarılarıyla Ankara’da gerçekleştirilen TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Finalleri Yarışması'nda Trabzon'u temsil etme hakkı kazandılar ve burada da büyük bir başarıya imza attılar.

Trabzon Fen Lisesi, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Tarih alanında "Trabzon Dijital Maarif Takvimi" adlı projeyle Trabzon’a Türkiye üçüncülüğünü getirdiler.

Zeynep Elif Yamak, Zümra Gülsima Yetimoğlu, Fatih Arslan ve danışman öğretmenleri Mustafa Öztürk’ten oluşan ekip Trabzon'a büyük bir gurur yaşattılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler