Trabzon siyasetinin önemli İsimlerinden Cafer Hazaroğlu vefat etti

Trabzon siyasetinin önemli isimlerinden Cafer Hazaroğlu vefat etti.

Trabzon siyasetinin önemli İsimlerinden Cafer Hazaroğlu vefat etti

Trabzon siyasetinin deneyimli isimlerinden Cafer Hazaroğlu, uzun süredir mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. 75 yaşındaki Hazaroğlu'nun beyninde oluşan pıhtı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Trabzon'da 1984-1989 yılları arasında Orhan Karakullukçu'nun belediye başkanlığı döneminde il idaresi meclis üyesi olarak görev yapan Hazaroğlu, aynı zamanda 6 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı yapmıştı. Siyasi ve toplumsal katkılarıyla tanınan Hazaroğlu, Trabzon siyasetine yaptığı katkılarla hafızalarda yer etti.

Bu sabah itibariyle yaşam mücadelesini kaybeden Cafer Hazaroğlu için ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyor, merhumun ruhuna Allah'tan rahmet niyaz ediyoruz. Hazaroğlu'nun Cenaze namazı 4.05.2024 Cumartesi (yarın) öğle namazına müteakip İskenderpaşa Cami'nde kılınacak ve Rize Fındıklı'da defnedilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler