Trabzon Ticaret Lisesi'nde 100. yıl kutlamaları

Trabzon Ticaret Lisesi 100. yıl kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenlendi

18 Nisan 1924 yılında hizmete açılan Trabzon’un en eski eğitim-öğretim kurumlarından olan Trabzon Ticaret Lisesi, Mezunlar Derneği ve Okul işbirliği ile birlikte muhteşem bir etkinlik düzenledi.

Okulun içerisinde bulunan ana merkezde gerçekleşen mezuniyet törenine Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Okul Müdürü Orhan Genç, öğretmenler, eski öğretmenler, eski mezunlar ve veliler katıldı.

yuzuncu-yil-etkinlikleri-1.webp

Okul Müdürü Orhan Genç mezunlara hitaben yaptığı konuşmada 100’üncü yıla yakışır bir mezuniyet töreni ve mezunlar buluşması organize etmeye çalıştıklarını belirterek, “Bugün uğurlayacağımız, Cumhuriyetimizin 2’inci yüzyılını omuzlayacak olan gençlerimiz yolunuz açık olsun. Sizleri artık nerede olduğunu ve nerede olmak istediğini bilenler olanlar olarak kabul ediyoruz. Sürekli yeni şeyler öğrenmek durumunda olduğunuzu hatırlatmak istiyorum. Bugün alacağınız diplomalar yarın hayatınızı idame ettirebilmek için kifayet etmeyecek. Yeni bilgiler öğreneceksiniz” dedi.

yuzuncu-yil-etkinlikleri-2.webp

100’üncü Yıl mezunları

Ardından okulda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, dönem birincisi de yaş kütüğüne plaket çaktı. Diplomalarını alan Muhasebe Finansman, Bilişim Teknolojileri, Satış ve Pazarlama, Halkla İlişkiler ve Radyo ve Televizyon Bölümleri öğrencileri daha sonra çalınan müzik eşliğinde hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

yuzuncu-yil-etkinlikleri-3.webp

100’üncü yıl mezunlarının töreninin ardından bu kez ön bahçedeki programa geçildi. Bura da da eski mezunlar buluşması gerçekleştirildi. Mezunlar Derneği Başkanı Temel Kofoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Şahin kısa birer konuşma ile katılımcıları selamladılar.
Ardından okulda görev yapmış eski öğretmenler ve mezunlar bir araya gelerek hem geçmiş yılları yad ettiler hem de hasret gidererek bol bol fotoğraf çektirdiler. Havanın çok sıcak olmasına rağmen törenlere eski öğretmenler ve eski mezunlar bir hayli ilgi gösterdi. Tören ikramla sona erdi.

yuzuncu-yil-etkinlikleri-4.webp

yuzuncu-yil-etkinlikleri-5.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler