Trabzon TİKOM’dan 2024’te 381 bin çağrıya yanıt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin TİKOM birimi, 2024 yılında 381 bin 209 çağrıyı yanıtladı.
Trabzon TİKOM’dan 2024’te 381 bin çağrıya yanıt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzon İletişim ve Koordinasyon Merkezi (TİKOM), 2024 yılında şehrin 18 ilçesine kesintisiz hizmet vererek toplam 381 bin 209 çağrıyı yanıtladı.

TİKOM, vatandaşların taleplerine hızlı ve etkili bir şekilde çözüm üreterek belediye ile halk arasında önemli bir köprü görevi gördü.

TİKOM’da Çağrı Dağılımı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren TİKOM, çeşitli iletişim kanallarından gelen çağrılara yanıt verdi:

133 bin 390 çağrı, Alo 153 Çağrı Merkezi’ne,

30 bin 832 talep, Yazılı Kanal Birimi’ne,

8 bin 244 başvuru, Yüz Yüze İletişim Merkezi’ne yapıldı.

tikom2.jpg

TİKOM görevlileri ayrıca:

208 bin 743 kişiye anlık bilgilendirme sağladı,

172 bin 466 talebi kayıt altına alarak ilgili birimlere iletti.

Başkan Ahmet Metin Genç: “Halkımızın Her Talebi Kıymetli”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon halkına yönelik hizmet anlayışlarını şu sözlerle ifade etti:

“Trabzon halkının her bir talebi bizim için son derece kıymetlidir. Vatandaşlarımızın taleplerini en hızlı şekilde karşılamak, halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve beklentilerine yanıt vermek adına yoğun bir gayretle çalışıyoruz. Teknolojiyi etkin biçimde kullanan ve ekip ruhunu önemseyen bir çalışma anlayışına sahibiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir