Trabzon’da 5 mahallede su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi 26.10.2024

Trabzon'da altyapı çalışmaları ve şebeke arızası nedeniyle bazı mahallelerde geçici su kesintisi yaşanacak. Peki sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Trabzon’da 5 mahallede su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi 26.10.2024

Trabzon’da bugün yapılacak altyapı çalışmaları ve ana şebeke arızaları nedeniyle bazı mahallelerde geçici süreyle su kesintisi yaşanacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, su kesintisi etkilenmesi beklenen bölgeler ve detaylar şu şekilde:

Ortahisar İlçesi: Çilekli, Kanuni ve 1 Nolu Bostancı Mahallelerinin belirli bölgelerinde ana şebekede meydana gelen arıza nedeniyle su verilemeyecek. Kesinti 10:00 ile 14:00 saatleri arasında sürecek.

Beşikdüzü İlçesi: Cumhuriyet ve Vardallı Mahallelerinin bazı bölgelerinde, doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle su kesintisi olacak. Bu kesinti ise, 11:30 ile 14:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler