Trabzon'da Atatürk görseline çirkin saldırı! Sert tepki geldi

Trabzon'un Of ilçesinde Atatürk görseline çirkin bir saldırı yapıldı. CHP Of İlçe Başkanlığı saldırıyı kınadı.

Trabzon'da Atatürk görseline çirkin saldırı! Sert tepki geldi

Trabzon'un Of ilçesinde tepki çeken bir olay meydana geldi.

Ofspor Stadı reklam panosunda yer alan Atatürk posterine zarar verildiği gözlemlendi. Yaşanan olay vatandaşların tepkisini çekti.

CHP Of İlçe Başkanlığı da çirkin saldırıya yönelik olarak kınama mesajı yayımladı.

ataturki-gorseline-cirkin-saldiri-1.webp

CHP Of İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Birlik ve beraberliğin, huzur ve barışın, sevginin ve saygının, en güzel şekilde paylaşıldığı güzel ilçemiz Of'ta kendini bilmez şahısların Of'un merkezinde, Ofspor Stadı reklam panolarında bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Evrensel Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün görseline çirkin bir saldırıda bulunduğu öğrendik.

Din ve vicdan hürriyetinin, herkesin özgürce dinini ve inanışını yaşamasının temellerini silah arkadaşları ile birlikte atan, bu özgürlükleri anayasal teminat altına almış, devletimizin kurucusunun görseline yapılan saldırı meczup bir saldırı değil, toplumsal huzura, barışa ve birlik beraberliğe yapılan bir saldırı olup, yapılan çirkinliği kınıyoruz.

Gerçekleştirilen saldırı eylemini ve sürecini CHP Of İlçe Başkanlığımız olarak, yakından takip ettiğimizi bildirir, herkese mutlu huzurlu günler dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler