Trabzon'da Başkan Kaya'dan sert sözler! "Şizofrenik vakalar..."

Ortahisar Belediye Meclisi Ekim Ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon'da Başkan Kaya'dan sert sözler! "Şizofrenik vakalar..."

Ortahisar Belediye Ekim ayı meclis toplantıları bugün başladı.

Ortahisar Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz, Ortahisar Belediyesi'nde yapılan atamaları meclis gündemine taşıdı.

Kavanoz, Başkan Ahmet Kaya'ya sorusunu şu şekilde yöneltti: "Belediyeden yapılan atamalarla ilgili sıkıntılar hâlâ kulağımıza geliyor. Mühendislerin olduğu yere teknikerlerin atanması, daha liyakatli insanların atanmasına dikkat etmenizi temenni ediyoruz. Bu, ilerleyen günlerde bize de sorun yaşatacaktır."

Başkan Kaya, "Ben de liyakata önem veriyorum, ancak bazı durumlar dolayısıyla böyle bir durum oluştu; arkadaşlarımıza şans vermek durumunda kaldık. Bu polemiği yaratan biz değiliz, Ortahisar Belediyesi'ni kaybetmenin hazımsızlığı ile polemik yaratıyorlar.

Bir karargâh kurulmuş, Ortahisar Belediyesi'ni kaybetmenin hazımsızlığı ile servis ediyorlar. Biz de mecburen hakkımızı korumak zorunda kalıyoruz.

Normalde cevap vermeyiz ama şehrimizi doğru bilgilendirmek adına bazen muhatap olmak zorunda kalıyoruz. İşimize odaklanmak istiyoruz ama bazen kendi sorana kendi cevap veren şizofrenik vakalarla karşı karşıya kalıyoruz." şeklinde yanıtladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler