Trabzon'da belediye başkanından çok konuşulacak sözler! "Parti içerisindeki Trabzonlu düşmanlığı sağlam"

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan çarpıcı ifadeler geldi.

İYİ Parti'den istifa eden ve dün düzenlediği basın toplantısı ile kararını resmen açıklayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Türkiye'de Trabzonlu düşmanlığı olduğunu söyleyen Bıyık, "Trabzonlu düşmanlığı, İYİ Parti'deki genel başkanlık yarışına da sirayet etti" dedi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde;

"Ben bir Trabzon milliyetçisiyim. Trabzon bizim için üst kimliktir. Hatta şunu bile söyledim: Koray Aydın, Trabzonlu olmasa genel başkan seçilirdi. Türkiye'deki Trabzonlu düşmanlığı, İYİ Parti'deki genel başkanlık yarışına da sirayet etti. Bir grup bir arada konuşurken, 'Bıktık bu Trabzonlulardan, partiyi de mi onlara emanet edeceğiz' diye konuşmalara şahit olan arkadaşlarımız var. Neticede bir Trabzonluluk düşmanlığı var. Bu parti içerisinde de sağlam."

biyiktan-flas-sozler-1.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler