Trabzon'da Bilim Merkezi Sergi Alanı geçici olarak kapatıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'nde sergi alanının geçici olarak hizmet veremeyeceğini duyurdu.

Trabzon'da Bilim Merkezi Sergi Alanı geçici olarak kapatıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'nde bulunan sergi bölümünün geçici olarak hizmet veremeyeceğini duyurdu. Mevcut gezici sergi ünitelerinin, kalıcı sergi üniteleriyle değiştirilmesinden dolayı yapılan bu düzenlemenin ardından sergi alanı, yeniden düzenlenene kadar kapalı kalacak.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Mevcut gezici sergi ünitelerimizin kalıcı sergi üniteleri ile değişiminden ötürü Özdemir Bayraktar Bilim Merkezimizde yer alan sergi bölümümüz geçici olarak hizmet verememektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Ziyaretçilerin ve sergi meraklılarının anlayış göstermesi istenilen bu geçici durumun ardından, bilim merkezi yeni sergi üniteleriyle hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler