Trabzon'da bugün hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini

Trabzon için önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu tahminleri açıklandı. Şehirde farklı hava olayları ve değişken sıcaklıklar bekleniyor. Peki Trabzon'da bugün hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini..

Trabzon'da bugün hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini

Trabzon için önümüzdeki 5 günlük hava durumu tahmini açıklandı. Peki, Trabzon'da bugün hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini. İşte detaylar haberimizde...

3 Temmuz Çarşamba günü Trabzon'da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık en düşük 21°C, en yüksek 27°C olacak. Nem oranı %66 ile %88 arasında değişirken, rüzgar güneydoğudan 17 km/s hızla esecek.

4 Temmuz Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük 22°C, en yüksek 30°C seviyesinde. Nem oranı %66 ile %90 arasında olacak. Doğudan 11 km/s hızla esecek rüzgar bekleniyor.

5 Temmuz Cuma günü ise gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava öngörülüyor. Sıcaklık en düşük 24°C, en yüksek 28°C olacak. Nem oranı %77 ile %90 arasında. Rüzgar güneybatıdan 27 km/s hızla esecek.

6 Temmuz Cumartesi günü yine gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık en düşük 24°C, en yüksek 28°C olacak. Nem oranı %76 ile %87 arasında değişecek. Rüzgar güneydoğudan 19 km/s hızla esecek.

7 Temmuz Pazar günü de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava olacak. Sıcaklık en düşük 23°C, en yüksek 26°C olacak. Nem oranı %83 ile %92 arasında olacak. Rüzgar batıdan 11 km/s hızla esecek.

Trabzon'da hava durumu, özellikle hafta sonuna doğru gök gürültülü sağanak yağışlarla birlikte değişkenlik gösterecek. Sıcaklıklar ise genel olarak mevsim normallerine yakın seyredecek.

Vatandaşların ani hava değişikliklerine karşı tedbirli olmaları ve planlarını hava durumunu göz önünde bulundurarak yapmaları tavsiye edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler