Trabzon'da çocuklardan annelerine 'Anneler Günü' korosu

Trabzon'un Araklı ilçesinde 80 öğrenciden oluşan çocuk korosu anneler günü korosu düzenledi.

Trabzon'da çocuklardan annelerine 'Anneler Günü' korosu

Trabzon’un Araklı ilçesi Muhittin Öztürk-Saffet Çebi İlkokulu öğrencilerinin yaş ortalaması 9 olan toplam 80 öğrenciden oluşan çocuk korosu ‘Anneler Günü’ konseri düzenledi.

Araklı Kaymakamı Yusuf Akın, Araklı Belediye Başkanı Avni Coşkun Çebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Türk-Eğitim Sen İl Başkanı Coşkun Dilber’in yanı sıra çok sayıda protokol üyesi, davetli ve izleyicinin katıldığı programda çocuklar performanslarıyla büyük övgü topladı ve ayakta alkışlandı.

3 A sınıf öğretmeni Sait Atakan yönetimindeki muhteşem koro, Türk müziğinin en seçkin eserlerinin yanı sıra, ilahiler ve marşlar da seslendirdi.

Sınıf öğretmeni şef Sait Atakan, Türk kültürünün bir parçası olan Tasavvuf Türk Müziği, Türk Mehter müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğini yaşatmaya kararlı olduklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda koronun içerisinden çok yetenekli isimlerin çıkacağını ve kültür ve sanat adına önemli işlere imza atacaklarını ifade etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler