Trabzon’da Cumhuriyet’in yıl dönümü için fener alayı!

Akçaabat Belediyesi organizesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıldönümü Kutlama etkinlikleri kapsamında Fener Alayı yapıldı, meşaleler yakıldı.

Trabzon’da Cumhuriyet’in yıl dönümü için fener alayı!

Akçaabat’ta büyük coşkuyla kutlanılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yapılan Fener Alayı etkinliği, Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu önünde başlayarak Hamam Çimeni Çarşısı’na kadar devam etti.

Yağmura rağmen yoğun bir katılımın olduğu fener alayına, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçe protokolü ve çok sayıda Akçaabatlı katıldı.

ak2.webp

Karadeniz Balkan Orkestrası’nın marşları eşliğinde yürüyen kalabalık, Cumhuriyet’in ruhunu ve değerlerini bir arada yaşatmanın mutluluğunu paylaşırken orkestranın çaldığı marşlarla yürüyüşün atmosferi renklendi.

ak1.webp

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANACAK

Fener alayı sonrasında Hamamçimeni Çarşısı avlusunda düzenlenen etkinlikler, geceyi unutulmaz kıldı. Burada gerçekleştirilen bisiklet, otomobil ve Off-Road akrobasi gösterileri, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Gösteriler sırasında, sürücülerin yetenekleri ve cesareti izleyenlerden büyük alkış aldı.

ak3.webp

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıldönümü kutlama etkinlikleri, Akçaabat’ta hız kesmeden devam ediyor.

ak4.webp

Akçaabat Belediyesi organizesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhuna uygun konferans, resim sergisi ve fener alayı ile başlayan kutlama etkinlikleri, çelenk sunma töreniyle sona erecek.

ak5.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler