Trabzon'da elektrik kesintisi! O saatlere dikkat

Trabzon'un bazı ilçelerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacak. İşte Trabzon'da elektriklerin kesileceği mahalleler haberimizde. Trabzon'da elektrik kesintisi! 21-22 Temmuz elektrik kesintileri. Detaylar haberimizde.

Trabzon'da elektrik kesintisi! O saatlere dikkat

Trabzon'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisi meydana gelecek.

Trabzon'da 21-22 Temmuz 2024 tarihlerinde çeşitli bölgelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre, yatırım çalışmaları ve işletme bakım çalışmaları nedeniyle kesintiler uygulanacak.

TRABZON'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ!

21 Temmuz 2024 Pazar günü, Ortahisar ilçesinde sabah 09:00 ile öğleden sonra 15:30 arasında çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi olacak. Kesintiden etkilenecek mahalleler arasında; Yeşilbük, Çağlayan, Kutlugün, İncesu ve Akoluk mahalleleri bulunuyor.

22 Temmuz 2024 Pazartesi günü ise daha geniş bir kesinti planı mevcut. Ortahisar ilçesinde sabah 09:00 ile öğleden sonra 16:00 arasında; Çağlayan, Sevimli, Özbirlik ve Kozluca mahallelerinde işletme bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Çarşıbaşı ilçesinde de aynı gün 09:00 ile 16:00 arasında Küçükköy ve Büyükdere mahallelerinde yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Aynı gün Akçaabat ilçesinde sabah 09:00 ile 10:00 arasında Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde işletme bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi olacak.

Arsin ilçesinde ise sabah 09:00 ile öğleden sonra 16:00 arasında Yeniköy ve Yeşilyalı mahallelerinde yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler