Trabzon'da eski Maçka Tüneli'nde çalışma! 16 Kasım 2023

Karayolları Genel Müdürlüğü, Trabzon'da eski Maçka Tüneli'nde yapılan çalışma ile ilgili uyardı.

Trabzon'da eski Maçka Tüneli'nde çalışma! 16 Kasım 2023


Yol inşaatı, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği alanlarda düşük hızda seyretmek ve trafik işaretleri ile yönlendirmelere uymak önemlidir.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu raporuna göre, Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 48-52. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve yapım çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti kapatılmış, ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 47-48. kilometrelerinde köprü genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Bergama-Soma yolunun 3-10. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları sebebiyle sol şerit trafiğe kapatılarak, sürücüler şehir geçişine yönlendiriliyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-26. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Gelibolu-Eceabat yolunun 47-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek yönlü olarak devam ediyor.

Viranşehir-Kızıltepe yolunun 48-49. kilometrelerindeki yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin veriliyor.

Bingöl-Karlıova yolunun 25-28, Tokat-Niksar yolunun 30-32, Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım söz konusu kesimlerde kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresindeki Eski Maçka Tüneli'nde aydınlatma sistemi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler