Trabzon’da facianın eşiğinden dönüldü: Beton mikseri asılı kaldı

Ortahisar’da beton dökmek için duran mikser, yokuşta geri kayarak inşaat alanına sürüklendi. Arka kısmı boşlukta asılı kalan araçta sürücü yara almadan kurtuldu.
Trabzon’da facianın eşiğinden dönüldü: Beton mikseri asılı kaldı

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yokuşta kaymaya başlayan bir beton mikseri, inşaat alanı ile yol arasındaki boşlukta asılı kaldı. Olay, 2 No’lu Bostancı Mahallesi’nde meydana geldi.

Ümit Demirbaş’ın kullandığı 61 K **** plakalı mikser, beton dökme işlemi için durduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle geri kaymaya başladı. 

Yokuştan inşaat alanına doğru kayan araç, zeminde durarak olası bir facianın önüne geçti. Mikserin arka kısmı ise boşlukta asılı kaldı.

Sürücü Demirbaş kazayı yara almadan atlatırken, olay yerine sevk edilen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

kmyy.webp

km.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir