Trabzon'da feci kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Trabzon'da Of-Çaykara yolu üzerindeki kaza can aldı.

Trabzon'da feci kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Trabzon'da Of-Çaykara yolu üzerindeki Dernekpazarı geçişinde bulunan tünelde meydana gelen trafik kazası, 1 can aldı. Bugün saat 17:00 sularında gerçekleşen kazada adeta can pazarı yaşandı.

Of yönünden Çaykara yönüne gitmekte olan Ü.M. yönetimindeki araç, karşı yönden gelen Filistin uyruklu Hasan Khayat’ın kullandığı araçla çarpıştı. Kazada, Gümüşhane Şiran doğumlu araç sürücüsü Ü.M. (52) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan H.Y. (45) ise ağır yaralı olarak Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan turistler Hasan Khayat, Nase Muhammed Hasan, Mohammed Abdullah ise Of ve Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralı turistlerden Rebhi Qasem Mohammed Rebhi Qutab ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tünelde Yine Ölümlü Kaza!

Daha önce de ölümlü kazaların yaşandığı Dernekpazarı tünelinde, ilçe geçişinde devam eden yol çalışması nedeniyle çift yönlü trafik akışı sağlanıyor. Yetkililer, tüneli kullanan sürücüleri trafik yönlendirme levhalarına dikkat etmeleri ve tedbirli olmaları konusunda uyarıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler