Trabzon'da hava nasıl olacak? Trabzon'da 5 günlük hava durumu!

Trabzon'da hava durumu nasıl olacak? İşte Trabzon'da önümüzdeki 5 gün için hava durumu tahmini haberimizde...

Trabzon'da hava nasıl olacak? Trabzon'da 5 günlük hava durumu!

Trabzon'da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu tahminleri belli oldu.

Kentte, hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışlara ve değişken hava koşullarına sahne olacak. Peki, Trabzon'da hava durumu nasıl olacak? İşte Trabzon'da önümüzdeki 5 gün için hava durumu tahmini haberimizde...

19 Haziran Çarşamba
Trabzon'da Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 22 ila 26 derece arasında değişecek. Nem oranı %78 ile %86 arasında olacak. Rüzgar güney yönünden saatte 9 km hızla esecek.

20 Haziran Perşembe
Perşembe günü de gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Sıcaklık yine 22 ila 26 derece arasında olacak. Nem oranı %75 ile %93 arasında değişecek. Rüzgar güneybatı yönünden saatte 10 km hızla esecek.

21 Haziran Cuma
Cuma günü de gök gürültülü sağanak yağış etkisini sürdürecek. Sıcaklık 23 ila 27 derece arasında olacak. Nem oranı %75 ile %92 arasında değişecek. Rüzgar güneydoğu yönünden saatte 17 km hızla esecek.

22 Haziran Cumartesi
Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Sıcaklık 22 ila 27 derece arasında olacak. Nem oranı %59 ile %90 arasında değişecek. Rüzgar güneydoğu yönünden saatte 13 km hızla esecek.

23 Haziran Pazar
Pazar günü hava kısmen açacak ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 21 ila 26 derece arasında olacak. Nem oranı %65 ile %87 arasında değişecek. Rüzgar kuzey yönünden saatte 11 km hızla esecek.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler