Trabzon’da köprü çöktü ulaşım durdu!

Trabzon'nun Maçka ilçesinde köprü çöktü.
Trabzon’da köprü çöktü ulaşım durdu!

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Hamsiköy köyünde bulunan bir köprü, gece saat 02.00 sıralarında çöktü. Olayda can kaybı yaşanmazken, bölgede ulaşım geçici olarak durdu.

Köprünün çökmesine yoğun yağışın yanı sıra çevresindeki yapılaşmanın da neden olduğu belirtiliyor. Bölge hakının ifadelerine göre, yaz boyunca köprüye yakın bir bölgede süren inşaat çalışmaları ve iş makinelerinin binanın temeline uyguladığı darbelerin, köprünün dayanıklılığını olumsuz etkilediği düşünülüyor.

Dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran sağanak yağışın da köprünün çökmesinde önemli rol oynadığı ifade ediliyor.

Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattılar.

kopru.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • Yaşar yaşar / 31 Mart 2025 06:08

    Dere yatağına nasıl bina kurduruyorlar, düne kadar sel felaketinden ibret alınmamış yöneticiler uyuyormu?

    Yanıtla (1) (0)
  • yakinda sel alir / 30 Mart 2025 15:59

    evler dere icinde. ALOOOOO !

    Yanıtla (4) (0)
  • Osman Hacıosmanoğlu / 30 Mart 2025 11:35

    Bence şöyle bakın olaya ve suçluyuda gizlemeyin.Köprünün çöken kısmına baktığınızda Etrafta yapılan evlerin bu kazaya hiçbir etkisi olmadığı anlaşılıyor.Belliki köprü eski ve dayanıkdız,bakıma muhtaç.Yani aslında çokyan yıkılıp yenisinin yapılması lazımmış.Hertürlü imkana sahip olan yetkili kurumların,bürokrasinin çalmaktan başka hiçbirşey yapmadığının en açık örneği bu kaza

    Yanıtla (3) (4)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir