Trabzon'un önde gelen iş insanlarından AGK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Keleşoğlu, oğlu Recep Taha'yı görkemli bir düğünle evlendirdi. Keleşoğlu ailesi, Trabzon Ramada Otel'de düzenlenen düğünle mutlu anlara tanıklık etti.
Kevser ve Gökmen Keleşoğlu’nun oğlu Recep Taha, Aysel ve Ercan Akbaba çiftinin kızı Sedanur ile hayatlarını birleştirdi. Düğün, Trabzon’un seçkin simalarının ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı geniş bir davetli kitlesine ev sahipliği yaptı.
Funda Arar Rüzgarı Esti
Türkiye’nin en önemli ses sanatçılarından biri olan Funda Arar, geceye şarkılarıyla renk kattı. Genç çift, ilk danslarını Arar’ın şarkıları eşliğinde yaparak, konuklara duygusal anlar yaşattı. Gece boyunca misafirler, ünlü sanatçının şarkılarıyla adeta bir müzik şöleni yaşadı.
Çiftin nikahı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından kıyıldı. Nikahın ardından davetliler, müzik ve dans dolu bir geceyle eğlendi.
Gökmen Keleşoğlu'nun oğlunun düğünü, Trabzon’da uzun süre konuşulacak bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.
Kaynak:

Peş sene çalişdim oğa adam gibi adamtır kimse devleti çalmicak öcü dartita hile yabmıyacak diye demiştır türüsd adamtır
Yanıtla (0) (0)Gökmen abi adamdır her ihtiyaçliya yardım eder yakışır abime
Yanıtla (1) (0)paran oldumu muhteşem olursun
Yanıtla (2) (0)BİZDE KEMENÇE ÇALALIM
Yanıtla (1) (0)Fakirlerin düğünü de fakir olur hey gidi dünya zenginlere var fakirlere ekmek bile yok
Yanıtla (4) (2)