Trabzon'un Arsin, Yomra, Araklı ve Hayrat ilçelerindeki bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacak. Su yetersizliği ve basınç düşüklüğü nedeniyle uygulanacak kesintinin belirlenen saatler arasında etkili olacağı bildirildi.
Arsin, Yomra ve Araklı’da Su Kesintisi
23 Şubat 2025 saat 09.00’da başlayacak olan kesinti, 24 Şubat 2025 saat 16.00’ya kadar sürecek.
Bu süre zarfında Arsin ilçesinin Işıklı, Çiçekli, Dilek, Çubuklu, Güneyce, Karaca, Özlü, Harmanlı, Elmaalan, Yeşilköy, Oğuz, Yolüstü, Örnek, Yeniköy ve Yeni mahallelerinin belirli bölgelerine su verilemeyecek.
Ayrıca, Yomra ilçesinde Yokuşlu, Yenice ve Kömürcü mahalleleri ile Araklı ilçesinde Yiğitözü Mahallesi de kesintiden etkilenecek.
Hayrat İlçesinde Kesinti Süresi Daha Uzun Olacak
Hayrat ilçesinde Balaban, Yarlı, Pazarönü, Şişli, Yırca, Onur ve Fatih mahallelerini kapsayan su kesintisi, 23 Şubat 2025 saat 08.00’de başlayacak ve 25 Şubat 2025 saat 12.00’ye kadar devam edecek.
Kaynak: