Trabzon’da tehlikeli yamaca çelik kafes

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Değirmendere ile Esentepe Mahalleleri arasındaki tehlikeli yamaca çelik kafes ağ kaplaması uyguladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Değirmendere ile Esentepe Mahalleleri arasındaki tehlikeli yamaca müdahale etti. Taş düşmelerinin sıkça yaşandığı bölgeye çelik kafes ağ kaplaması yapılarak tehlike ortadan kaldırıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ortahisar ilçesi Değirmendere ile Esentepe Mahalleleri arasında yer alan Sefer Özgür Caddesi üzerindeki tehlikeli yamacın güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalara başladı.

Ekipler, bölgede çelik kafes ağ kaplama işlemi gerçekleştirerek yamaçtan taş veya malzeme düşmesi riskini önlemeyi hedefledi. Çelik kafes ağ kaplama işlemiyle birlikte, olası taş düşmesi riski minimize edildi. Belediye ekipleri, çevre güvenliğini artırmak amacıyla periyodik kontroller yapacaklarını ve gerektiğinde ek önlemler alacaklarını belirtti.

VATANDAŞLARIN TALEBİ KARŞILANDI

Değirmendere Mahallesi Muhtarı Saniye Kara, yapılan çalışmayla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın, özellikle velilerimizin bizden talebi vardı. Biz de Büyükşehir Belediyesi’ne durumu ilettik. Kısa zamanda dönüş yaptılar. Burası öğrencilerin sık kullandığı bir yol. Bölgede sık sık taş düşmesi meydana geliyor. Can güvenliği için Belediye ekipleri burada çalışma başlattılar. Çelik telle örülüp taş düşme riski önlenecek. Sesimize kulak veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e bütün vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler