Trabzon’da trafikte kavga: Yumruklar konuştu, silah çekildi!

Trabzon'da trafikte meydana gelen kavganın şüphelisi yakalanarak ceza evine gönderildi.

Trabzon’da trafikte kavga: Yumruklar konuştu, silah çekildi!

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde trafikte yaşanan bir tartışma, yumruklu kavgaya ve silahlı tehdide dönüştü. Olayda, silahıyla tehdit ettiği iddia edilen şahıs tutuklandı.

3 Eylül 2024 Salı günü, saat 22:20 sıralarında Ortahisar ilçesinin Kemerkaya Mahallesi'nde meydana gelen olayda, B.S. idaresindeki araç, içinde yolcu olarak T.S.'nin de bulunduğu sırada, S.K. tarafından durduruldu. Bunun üzerine taraflar arasında sözlü tartışma başladı.

Yumruklar Konuştu, Silah Çekildi

Tartışmanın büyümesiyle S.K., B.S.'ye yumruk atarak onu yaraladı. Bu duruma B.S. karşılık verince, iddialara göre S.K. silahını çekerek tehditler savurdu. S.K. daha sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Emniyet Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olayın ardından Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlattıkları operasyon sonucunda S.K.'yı kısa sürede yakaladı. Şüphelinin üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet mermi ele geçirildi.

Tutuklama Kararı

S.K., Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifadesi alındıktan sonra, “Kasten Yaralama, Silahla Tehdit, Ulaşım Araçlarının Alıkonulması” suçlarından tutuklama istemiyle Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlikte yapılan sorgulama sonucunda S.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler