Trabzon Yatırım Adası için flaş gelişme! Sözleşme imzalanacak

TTSO Başkanı Erkut Çelebi'den Yatırım Adası açıklaması geldi.

Trabzon Yatırım Adası için flaş gelişme! Sözleşme imzalanacak

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Yatırım Adası Endüstri Bölgesiyle ilgili olarak konuştu.

Çelebi, Yatırım Adası için 5 Temmuz'da Milli Emlak ile kullanım izni sözleşmesi imzalanacağını ifade etti.

TTSO Başkanı Çelebi, Yatırım Adası Endüstri Bölgesiyle ilgili 5 Temmuz’da 988 bin liralık bir ödeme yaparak Milli Emlak ile kullanım izni tahsis sözleşmesini imzalayacaklarını vurgulayarak, “Bu imzanın ardından proje kapsamında burayı doldurmaya başlayabiliriz. Bugüne kadar bu tür işlemler için ödediğimiz para 1 milyon 800 bin lirayı buldu. Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde normalde 4 kurum var; Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Arsin Belediyesi. Ama maalesef şu ana kadar biz finanse ediyoruz. Ama burayı çalışır vaziyete getirmemiz lazım. Yıllık Milli Emlak Kirası da bugünkü rayiç bedelle yaklaşık olarak 1 milyon 200 bin lira. O yüzden burayı hızlı şekilde faaliyete geçirmemiz lazım. Yoksa bütçeden gidiyor şu anda” dedi.

Başkan Çelebi, Dünya Ticaret Merkezi arazisinde devam eden otel, fuar ve kongre merkezi inşaatıyla ilgili de Büyükşehir Belediye Başkanının inşaatı yapan yabancı firma sahibiyle bir görüşme yapacağını ifade ederek, “Bu görüşme sonucuna göre değerlendirme yapacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler