Trabzon'da yol çöktü! Kamyon devrildi

Trabzon'da yolun çökmesi sonucu boş bir kamyon devrildi.

Trabzon'da yol çöktü! Kamyon devrildi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yolda meydana gelen çökmeye bağlı olarak bir kamyon devrildi.

Edinilen bilgiye göre olay Akçaabat ilçesi Ambarcık ve Demirkapı mahalleleri arasında yer alan grup yolu8nda meydana geldi.

Seyir halindeki kamyon, yolda meydana gelen çökme sonrası uçuruma devrildi.

Kaza sonrası kamyon şoförü ile yanındaki vatandaşın yaralandığı, Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ifade edildi.

trabzon-kaza-2.webp

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlu: "Akçaabat sahipsiz kalmaya devam ediyor"

Kazanın yaşandığı bölgeye giden CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, "Uzun süredir köy halkının yollarda bakım ve onarım talep ettiğini ifade ederek, "Ağaçların kamyonu tutması sonucu büyük bir faciadan dönüldü. Araç içerisinde köy muhtarımız da dahil olmak üzere bir yolcu yaralı olarak Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaklaşık beş yıldır köy halkı bu yolların altında çökmeler olduğunu, bakım ve onarım yapılması gerektiğini Büyükşehir Belediyemize bildirdi. Bizler de geçtiğimiz seçimlerde dile getirdik. Ancak grup yollarında bakım onarım yapılmadı. Akçaabat sahipsiz kalmaya devam ediyor. Bu hat içerisinde çok sayıda çökebilecek yol var. Bunları da altta paylaşıyoruz. Derhal harekete geçin. Halk sizden hizmet bekliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler