Trabzon’da zincirleme kaza! Yağmur sonrası 6 araç birbirine girdi

Trabzon’da yağmur sonrası meydana gelen zincirleme kazada 6 araç hasar gördü, yaralanan olmadı. Yomra istikametindeki yol trafiğe kapandı. Ekipler müdahalede bulunurken uzun araç kuyrukları oluştu.

Trabzon’da zincirleme kaza! Yağmur sonrası 6 araç birbirine girdi

Trabzon'da öğleden sonra etkili olan yağmur, trafiği olumsuz yönde etkiledi. Ortahisar ilçesi sahil yolunda yaşanan zincirleme kazada 6 araç hasar gördü. Kazada yaralanan olmazken, kaza nedeniyle uzun trafik kuyrukları oluştu. İşte detaylar:

Trabzon’da Yağmur Sonrası Trafik Kazası

Trabzon’da bugün öğleden sonra başlayan sağanak yağış, sürücüler için zor anlar yaşattı. Ortahisar ilçesinde yer alan sahil yolunda, Havalimanı bölgesindeki viyadük üstünde zincirleme trafik kazası meydana geldi.

6 Araç Hasar Gördü

Kazaya 6 araç karışırken, zincirleme kaza sonrası herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Olay yerinde bulunan ekipler hızlı bir şekilde müdahale ederek kazayı kontrol altına aldı.

Yomra İstikametine Giden Yol Trafiğe Kapandı

Kaza sonrası Yomra istikametine giden yol trafiğe kapatıldı. Ekipler, yolu en kısa sürede açmak için çalışmalarına devam ederken, olay anında yüzlerce araç uzun trafik kuyruklarına neden oldu.

Ekipler Olay Yerinde

Kazanın ardından trafik polisi ve kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Araçların kaldırılma işlemlerinin tamamlanmasının ardından yolun tekrar trafiğe açılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler