Trabzon'daki yangına yönelik ilk açıklama geldi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Olcay Bal, Beşirli'deki yangına yönelik Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı 1 Nolu Beşirli Mahallesi Kancalar Sitesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın 4. katında yangın çıktı.

Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba gösterdi.

249357db-c687-47d6-beb0-a97b6803b255.jpg

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları sürüyor.

haber-61-002.jpg

Yangınla ilgili olarak Haber61'e açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Olcay Bal, "Olayla ilgili ihbar aldıktan sonra hızlı bir şekilde ekiplerimizi yönlendirdik. İlk etapta binada 3 kişi olduğu bilgisini aldık, onları tahliye ettik. 2 erkek ve 1 kadını güvenli bir şekilde dışarı çıkardık. Şu anda ekiplerimizin müdahalesi devam ediyor ve yangını kontrol altına aldık. Ev boş ve soğutma çalışmaları devam ediyor yangının çıkışı ile ilgili incelemeler devam edecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler