Trabzon'dan Umman'a direkt uçuşlar başlıyor! İşte tarihi

Karadeniz kıyısındaki önemli turizm merkezi Trabzon'a Umman'dan direkt uçuşlar başlıyor.

Trabzon'dan Umman'a direkt uçuşlar başlıyor! İşte tarihi

Türkiye’nin Karadeniz kıyısındaki önemli turizm merkezi Trabzon arasında yeni bir direkt uçuş hattı başlatılıyor.

SunExpress, Umman’ın başkenti Maskat ile Türkiye’nin Karadeniz kıyısındaki önemli turizm merkezi Trabzon arasında yeni bir direkt uçuş hattı başlatıyor. Kasım 2024 itibarıyla başlayacak olan uçuşlar, çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftada iki kez gerçekleşecek.

SunExpress Satış Müdürü Tobias Bracht, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Umman ve Türkiye arasında direkt uçuşlarımızı başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yolcularımıza uygun fiyatlarla yüksek kaliteli seyahat imkanı sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Yeni rotanın Umman’daki temsilciliğini yürüten Zahara Group'un Ülke Müdürü Prem Colaco, bu hattın Ummanlı yolcular arasında büyük ilgi göreceğine inandıklarını belirterek, “Türkiye ile Umman arasındaki turizmin gelişmesine katkı sağlayacak bu girişimin başarısından eminiz,” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler