Trabzonlu kardeşlerden büyük başarı! Dünya şampiyonluğu ve üçüncülüğü elde ettiler

Trabzonlu Kerem Talha Holoğlu ve Mehmet Eren Holoğlu kardeşler, 9th Turkish Open WAKO World Cup 2024 Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda dünya şampiyonluğu ve üçüncülüğü elde etti.

Trabzonlu kardeşlerden büyük başarı! Dünya şampiyonluğu ve üçüncülüğü elde ettiler

Trabzonlu Kerem Talha Holoğlu ve Mehmet Eren Holoğlu kardeşler bu yıl dokuzuncusu yapılan 9th Turkish Open WAKO World Cup 2024 Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda kendi kategorilerinde dünya şampiyonu ve dünya üçüncüsü oldu.

İstanbul Tüyap’ta düzenlenen ve 43 ülkeden 5.000’e yakın katılımcının iştirak ettiği, 15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap'ta düzenlenen 9th Turkish Open WAKO World Cup 2024 Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 15 yaşındaki Kerem Talha Holoğlu, Point Fighting +69 kilo kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu oldu.

trabzonlu-kardeslerden-buyuk-basari-2.webp

Tüyap’ta bu yıl ilk kez düzenlenen 1st International Mediterranean Kickboxing Championship 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası'nda +69 kiloda uluslararası şampiyon oldu. Kardeşi 13 yaşındaki Mehmet Eren Holoğlu ise Point Fighting +42 kilo kategorisinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Dünya genelinden birçok sporcunun katıldığı bu prestijli turnuvada Trabzonlu Holoğlu kardeşlerin performansı takdir topladı. Holoğlu kardeşler azimli çalışmaları neticesinde başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kendilerini her zaman destekleyen ailelerine ve hocalarına teşekkür eden Holoğlu kardeşler, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için çok çalışacağız" dediler.

trabzonlu-kardeslerden-buyuk-basari-3.webp

trabzonlu-kardeslerden-buyuk-basari-4.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler