Trabzonspor'da Güneş'ten flaş gönderme! "Zaten mimlenmişiz"

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Bordo mavili takımda Visca müsabakanın 13. dakikasında doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güneş açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

Görüntü olarak iyi değiliz. Zor dönemdeyiz ama zorlukları aşabilecek güçteyiz. Bugün tek taraflı maç oldu. Beklenemeyen şekilde 10 kişi kaldık. En iyi oyuncularımızdan biri çıktı. Ondan sonra ne konuşsak haklı çıkmamam. Pozisyon bulmakta zorlandı. Savaştık. Oyuncular elinden geleni yaptık. 10 kişi kalınca 12. adam devreye girdi. Takım daha fazla direnç ortaya koydu.

Banza ilk maçına göre çok uyumluydu. Olumsuzluğu yoktu.

Banza'yı ortaya yaklaştırdık. 10 kişi da kalsak daha fazla önde oynayabilmeliydik. Onu da konuşacağız.

Bizim için de Beşiktaş için de 2 kayıp puan var. Bizim için daha büyük kayıp. Şimdi Perşembe günkü maçı bekleyeceğiz.

Hakemlere başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin. İnşallah güzel maçlar yönetirler. İlk günden hakem konusuna girersek, zaten mimlenmişiz. Boş verin.

Trabzonspor bu sezon duran toplara ve savunmada vurduruyor. Bu maçta radikal değişiklikler yapmadık.

Rakibin hücumdaki oyuncuları hızlı ve hareketli. Bir de eksiklikten kaynaklı moral değerleri. Bu maçı ölçü almıyorum. Oyuncular savaştı, teşekkür ederim. Ortada iyiydik ama araya atılan toplar vardı. Uğurcan iyiydi. Onu da tebrik etmek gerek.

Trabzonspor uzun yıllar sonra şampiyon oldu ama son 1 senedir taraftarın hayal kırıklığı var. Başarı sonrası değişimler olabiliyor. Diğer takımlarda da gördük. Bunu tek sebebe bağlamamak gerek. Bir sıkıntı olduğu için hoca değişildi. Abdullah Hoca da daha önce başarılıydı. Hava kaybı olunca bunu yıkmak gerek. Birinci görevimiz de bu. Neyse onu konuştuk.

Bu maçı kaybedebilirdik ya da kazanabilirdik. Bu işin sonucu. Biz işimizi doğru yapmalıyız. İyi oynayarak da kaybedebilirsiniz. Kötü oynayıp kazanabilirsiniz. Ama biz doğrusunu yapacağız. Taraftar da bunu görecek. Büyük takımlar 10 kişi de kalsa daha iyi oynamalı. Kayseri maçında daha iyi değerlendiririz takımı.

Ozan'dan kısa süre almasına rağmen memnun kaldım. Daha uzun süre almasına rağmen memnun olmadığım oyuncular da var. Hep böyle mi olacak? Tabii ki hayır.

Futbolcularla her şeyi konuşuyoruz. Bir anda köklü değişimler yaparsak olanı da kaybedebiliriz.

Cihan çarpışmaya bağlı çıktı. Soyunma odasında konuştum, o kadar ağır görmedim. Ama sarsıntılarda bekleme gerek.

Uğurcan Çakır çok başarılı, uluslararası seviyede bir kaleci. Şampiyonluk sonrası o da bir sıkıntı çekti. Düşüşte olan oyuncuları yalnız bırakırsak zarar veririz. Uğurcan'dan memnunum. Sezon başından beri kendisini gösteriyor.

3 maçtan 9 puan bekliyordum. 2 maç var: O maçlardan 6 puan alıp 3 maçlık periyotta 7 puan toplamak istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler