Trabzonspor'da santrfor transferi için ibre o isme döndü!

Onuachu konusunda aşama kaydedemeyen Trabzonspor'un, Weghorst için yeniden temaslara başladığı öne sürüldü.

Trabzonspor'da santrfor transferi için ibre o isme döndü!

UEFA Avrupa Ligi’ne elemelerde veda edip Konferans Ligi’ne geçiş yapan Trabzonspor'da gözler transfere döndü.

Rapid Wien karşısında skor üretme konusunda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer, problemi çözmek için Wout Weghorst temaslarında gaza bastı.

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Eleme Turu’nda Rapid Wien’den 2 maçta 3 gol yiyip rakip fileleri havalandıramadan turnuvaya veda eden Trabzonspor, Süper Lig’de de sezona 0-0’lık Sivasspor maçıyla başlamıştı. Son 3 resmi maçında gol atamayan Bordo-Mavililer’de başta teknik direktör Abdullah Avcı olmak üzere birçok isim eleştirilerin hedefi olurken yönetim, harekete geçti.

Rota Wout Weghorst'a çevrildi

İdareciler, Southampton’ın Paul Onuachu konusunda 10 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında rotasını Wout Weghorst’a çevirdi. Geçen sezon Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen Hollandalı santrfor, lig bitimiyle İngiliz ekibi Burnley’e geri dönmüştü.

Geçen sezonu Hoffenheim’da geçiren 1,96’lık golcünün piyasa değeri 6 milyon Euro...

Beşiktaş’ta fark yarattı

Kariyerine Burnley’de devam etmek istemeyen yıldız golcü, başka bir takımda forma giymeye hazır. Trabzonspor’un Burnley’le anlaşması halinde Weghorst’un da Bordo-Mavililer’le el sıkışması bekleniyor. Türkiye’de daha önce Beşiktaş forması da giyen Hollandalı futbolcu kısa sürede gösterdiği performansla tribünlerin ayağa kaldırmış ve Manchester United’a transfer olmuştu.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler