Trabzonspor'da golcü transferi için ilk hedef geçen sezon Southampton'dan kiralanan Paul Onauchu. B planı olarak ise Valencia'da kiralık olarak forma giyen Ukraynalı forvet Roman Yaremchuk düşünülüyor.
Geçtiğimiz günlerde Ukrayna'nın Slovakya'yı 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atan Yaremchuk'un performansı, Trabzonspor camiasını sevindirirken bir yandan da tedirginlik yarattı.
Transfer sürecinde başka taliplerin devreye girebileceği endişesi yaşanıyor.
Bonservisi Club Brugge'de bulunan Roman Yaremchuk, geçen sezonu İspanyol ekibi Valencia'da kiralık olarak tamamlamıştı.
Trabzonspor'un Yaremchuk transferi zora mı girdi?
Trabzonspor'da Yaremchuk endişesi yaşanıyor.
Yayınlanma:
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Trabzon Haber
Onuachu için tüm şartlar zorlanmalı !!
Yanıtla (4) (1)İşte yine dediklerimize, yazdıklarımıza geliniyor !!
13-14 yabancı Futbolcu ve bunların en fazla %30 faydalı diğerleri ise sadece kontenjanı doldurmak için alınan, o bile yetmeyip, 3-4 tane daha alacağınıza, en fazla 7 bilemedin 8 Futbolcu alıp, diğerlerine harcadığınız paraları bunlara harcayın !!
Ama olmaz, öksüz kalırsınız !
Yaremchuk öyle ahım, şahım da bir Golcü değil !!
“Olmasa da olur tarzında” !!
Yaremchuk un performansı endişe yaratmasın. Oyuna sonradan girdi ve gol pozisyonu dışında hiçbir pozisyonda yoktu. Ama kötü futbolcu değil. Ancak Ts un önceliği Onuachu olmalıdır.
Yanıtla (3) (1)