Trabzon'un köklü kulüplerine ne oluyor? İdmanocağı çekiliyor mu?

Trabzon'un köklü ekiplerinden İdmanocağı'nın BAL'dan çekilmesi gündeme geldi.

Trabzon'un köklü kulüplerine ne oluyor? İdmanocağı çekiliyor mu?

Trabzonspor'un kurucu takımlarından olan İdmanocağı hakkında üzücü bir karar gündeme geldi.

Trabzon'un köklü spor kulüplerinden olan İdmanocağı'nın bu yıl katılmaya hak kazandığı Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) çekilmesi gündemde.

İdmanocağı'nın yaşadığı ekonomik problemlerden ötürü ve BAL'ın statüsünden dolayı Lig'den çekilmeyi gündeme aldığı öğrenildi.

Bu konuda şuana kadar henüz resmi bir karar alınmasa da kulüp içindeki tartışmaların sürdüğü ve yakın zaman içerisinde konun karara bağlanacağı ifade edildi.

tasarim1-002.jpg

Trabzonspor’un Temelini Atmıştı

1921 yılında kurulan İdmanocağı, Trabzonspor'un da kurucu takımlarından biri olarak biliniyor. İdmanocağı, İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü'nün birleşmesiyle Trabzonspor’un temeli atılmıştı.

Dünya Rekorunu Kırmıştı

1958-59 futbol sezonunda, Fenerbahçe'nin mayıs ayına kadar oynadığı 61 maçta yenilgi yüzü görmemesi dünya çapında bir başarı olarak kabul ediliyordu. Ancak, İdmanocağı aynı sezonda 65 maçın tamamını kazanarak hem Fenerbahçe’nin hem de dünya rekorunu kırmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler